Regular Skjortor

Antal produkter56
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Sportskjortor för herrar

Sportskjortor för män kallas annars vardagliga. Du kan bära dem varhelst klädkoden inte kräver en kostym. Bland dem hittar du typiska vardagsmodeller, inklusive flanell och denim, samt mer eleganta. De flesta sportskjortor för män i Bolf-erbjudandet har mönster - rutor, ränder eller färgglada inlägg. Alla kommer att hitta något för sig själva, speciellt eftersom storlekarna är breda.

Typer av sportskjortor för män

Vi erbjuder sportskjortor för män i traditionella snitt - smala och vanliga. Men bortsett från det skiljer de sig åt i allt - mönster, krage, material och längd på ärmarna. Vissa kan du bära i smarta avslappnade stilar, andra bara för att gå ut med vänner. Därför är det värt att ha flera modeller i din garderob för olika tillfällen.

Långärmade sportskjortor för män är mer eleganta. De kännetecknas också av större mångsidighet. Kavla bara upp ärmarna och öppna upp kragen för en lösare look. Speciellt om du väljer en modell med muddar i en annan färg eller med ett mönster gömt under.

Sport herrskjortor med korta ärmar är lämpliga för vardagsstyling. Du kan bara bära dem till kontoret om det finns en lös klädkod i den.

Se även:

Formen på kragen avgör också tröjans karaktär. Bolf erbjuder versioner med traditionella Kent- och italienska typer, som är lämpliga för formella tillfällen. De låter dig fästa en slips eller fluga. Button down-kragen, det vill säga med knappar i kanterna, är mer avslappnad. Minst eleganta är de smala och vanliga herrsportskjortorna med ståkrage. Att kombinera dem med en slips eller fluga anses vara en av de största modefaux-pas.

Vilka tyger använder vi för att göra skjortor på Bolf? Den vanligaste lösningen är bomull som andas. För personer som inte gillar strykning rekommenderar vi modeller med en blandning av syntetiska fibrer. Vi har även odödlig denim och flanell.

Vad ska man ha en herrtröja med?

Vita sportskjortor för män är de mest universella. De kommer att fungera i en elegant outfit kombinerat med kostymbyxor och en jacka. Manschettknapparna kommer att lägga till en touch av stil. Välj en vit skjorta för en dejt på en elegant restaurang eller en företagsfest. Vita sportskjortor med olika mönster är mindre formella. Hos Bolf hittar du modeller med fin rutig eller ränder som passar din kostym. Vi erbjuder dock även mycket ovanliga vita sportskjortor för män, t.ex. med ett camo-tryck gömt på insidan av ärmarna och under knappraden.

Sportskjortor för män med tryck matchar jeans. Det är en bra idé att bära en ledig jacka till fest. Kom ihåg att med en mönstrad skjorta ska den förbli slät. En liknande regel gäller för byxor. Om du väljer chinos, använd inte rutiga eller randiga modeller. Däremot kan du bli galen med de levande färgerna. En ljus jacka eller byxor är ett val för modiga män.

Vad ska man ha på sig smala sportskjortor för män på kontoret? Ovannämnda chinos och den smarta vardagsjackan kommer också att fungera här, men bara i dämpade färger – beige, grafit eller svart. För botten, välj läderskor. Om du gillar att sticka ut med stil på jobbet, välj uttrycksfulla tillbehör - hängslen, en halsduk med knapphål eller en ovanlig slips.

På sommaren väljer män oftare kortärmade sportskjortor för män. Denim, flanell och rutiga modeller ser bra ut på en vanlig T-shirt eller linne under. Du kan enkelt ta på dem med shorts. När det kommer till skor, välj sneakers eller sneakers.

Hur beställer jag en sporttröja för män från Bolf-butiken?

Att beställa den första fållen på skjortan är inte svårt. Det är dock bättre att undvika att behöva returnera eller byta ut senare. Ta därför en stund att välja den storlek och snitt som passar din figur. Lite information på kortet för varje produkt hjälper dig med detta. Under bilden av skjortan hittar du dess detaljerade beskrivning, som inkluderar bland annat materialsammansättning och erbjudna snitt. Vanliga sportskjortor för män passar inte kroppen, så de passar män med typisk kroppsbyggnad eller lätt överviktiga. Den smala passformen är avsedd för smala män såväl som vanliga gymbesökare.

Storleken på våra skjortor är väldigt breda. Du hittar de flesta modellerna i storlekar från S till 2XL. Hur vet du vilken som passar dig? Kontrollera storlekstabellen för mått som bredd och längd på bålen, längden på ärmarna och omkretsen på kragen. Du kan ta reda på hur du vidtar en åtgärd på fliken "Mätregler".

Om du har valt din drömsporttröja i rätt storlek, lägg till den i din varukorg. Du kan göra klart hela outfiten direkt. Om summan av produkterna överstiger 999 kr, betalar du inte för frakten. För beställningar över 1000 kr erbjuder vi ytterligare rabatter. Leveransen tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar, eftersom vi skickar paket inom 24 timmar. Vi önskar dig en trevlig shopping!

pixel