Om oss

Hur sticker vi ut?

Vår specialitet är att sälja herr- och damkläder. Vi erbjuder också ett brett urval av prylar och tillbehör som diversifierar varje outfit. Produkterna från vårt varumärke finns på flera försäljningsplattformar i Europa, såsom Allegro, eBay eller Amazon.

Varför Denley?

Vi är glada över att ha fått många utmärkelser. Vi är "The Discovery of 2012" i kategorin Herrmode. Två år senare blev vi pristagare av den prestigefyllda rangen "Ceneo Trusted Feedback" inom mode och accessoarer. 2018 belönades vi med "E-gazelles of Business". 2021 utsågs vi av opineo.pl till den näst mest intressanta och snabbast utvecklande onlinebutiken i Polen! Denna framgång skulle inte vara möjlig utan er – tusentals nöjda kunder!

Allt kommer från passion!

Mode är vår passion. Vi följer ständigt de senaste globala modetrenderna för att möta dina förväntningar. Vi erbjuder unika kläder som kännetecknas av fantastisk stil, från casual och smart casual, via streetwear och sportkläder till klassisk elegans. Varje dag strävar vi efter att bevisa att det är möjligt att sälja bra kläder till överkomliga priser. Vi har optimerat vår service till maximalt under dessa 12 år för att kunna erbjuda dig de bästa produkterna till de bästa priserna!

pixel