Att välja rätt storlek

Att välja rätt storlek

Eftersom Bolf.se erbjuder kläder från många olika leverantörer är det viktigt att inte enbart titta på storleksetiketten som finns vid produktbeskrivningen. De flesta märken har deras egna storlekar..

När du beställer är det viktigt att du tittar på och bekantar dig med storlekstabellen som finns vid produktbeskrivningen.

För att välja rätt storlek rekommenderar vi dig att mäta på dina nuvarande kläder som passar perfekt. Det här är det säkraste sättet att bestämma din storlek då alla våra produkter mäts liggandes platt, utan sträckning.

Tabela rozmiarów

Riktlinjer för mätning:

  • Värden som anges i storlekstabellen är värden som är väldigt precist mätta av oss. Kläder mäts på framsidan med knappar/dragkedja stängda (om sådana finns). VIKTIGT! För att få fram omkretsen bör det angivna värdet multipliceras med två.
  • Vi anstränger oss för att mäta varje produkt så precist som möjligt. Enbart en enhet från varje modell och storlek mäts varför minimala avvikelser mot storlekstabellen kan förekomma (+/- 3 cm tolerans).
  • På grund av att inte alla köpta produkter i en storlek från en modell kan ha exakt samma mått är avvikelser som är större än den tillåtna toleransen godkända som grund för reklamation.

Vi rekommenderar starkt att titta på storlekstabellen i produktbeskrivningen när du köper kläder!

pixel