Eleganta jackor

Antal produkter27
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa

Elegant jacka för män

En elegant jacka är ett måste i garderoben hos en fashionabel man. Det gör att du kan skapa stylingar som passar till många olika tillfällen. Matcha den med en rutig flanellskjorta, klassiska jeans och sneakers så får du den trendigaste streetwear-looken. Att jobba, om det inte finns någon klädkod, för ett möte med vänner eller en dejt. Å andra sidan är en elegant jacka med chinobyxor, enfärgad skjorta och snörning i läder också ett erbjudande för varje formell situation.
De mest fashionabla eleganta herrjackorna har dominerats av samma design i flera år, även om deras snitt, inspirerat av de nuvarande trenderna, har modifierats något. Därför kan vårt erbjudande inte missa en sådan tidlös och klassisk huskyjacka. Även om namnet låter mystiskt vet alla hur det ser ut. Nuförtiden är det en av de mest populära jacktyperna. Men historien om dess ursprung såg inte ut som en väg till framgång och popularitet. Den ursprungliga modellen skapades med tanke på ett bekvämt och lantligt liv. Denna klassiska jacka användes ursprungligen för ridning, jakt, fiske och promenader. Ursprungligen, på grund av dess syfte, var den endast tillgänglig i två färger - blå och mörkgrön. Den utmärker sig med ett rakt och brett snitt, ett diamantmönster och snäpplås som i en kostymjacka. Andra karakteristiska egenskaper är stora fickor fram utan lock, manchesterkrage och mässingsnäppning. Den designades av en brittisk pensionerad överste, Sir Stephen Guylas, som designade militärkläder under sin militärtjänst och efter många års intensivt arbete bestämde sig för att bosätta sig på den brittiska landsbygden. Nära naturen, för att förverkliga hans favorit utomhusaktiviteter.
Många egenskaper hos denna klassiska modell kan observeras i moderna eleganta jackor, även om de är mycket mer olika. Butikshyllorna erbjuder jackor i olika färger, quiltade inte bara i ett diamantmönster, utan manchesterkant, utan med många dekorativa element, som kontrastsömmar. Dessa mönster passar perfekt till en storstadslook, oavsett om det är streetwear eller mer elegant smart-casual.
Den största fördelen med en elegant jacka är en tidlös skärning, en trendig look, mångsidighet och funktionalitet. Bolf store erbjuder massor av sådana eleganta lätta herrjackor. Den kan bäras fritt på våren och hösten och ger dig å andra sidan en trendig och elegant look.

pixel