Med dragkedja

Antal produkter35
Storlek
Färg
Pris
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Tröjor med dragkedja för herrar

Nuförtiden är kläder för en typisk man lika stora och olika som kvinnans garderob. Vår butik förser dig med ett stort utbud av jumprar. De som har dragkedja framtill är särskilt populära bland modevärlden. Det är mångsidigt och bekvämt att bära detta snitt. Fästningen kan skilja sig åt mellan byxor - dragkedja, knappar eller träbyglar. Beroende på preferenser är det möjligt att välja sin favoritstil. Tröjan som finns i vår butik är tillverkade av mjuka tyger - ull och bomull - och syntetiska - elastan, viskos, akryl - som ger rörelsefrihet. Alla garanterar en adekvat termisk komfort, men vissa av modellerna är i alla fall extra vadderade. Inte bara snittet och typen av fäste utan även mönstret kan skilja sig från varandra eftersom det i vårt sortiment av tröjor finns randiga, norska och geometriska mönster, med trendiga sömmar och nålrandiga. Vissa av modellerna har fått en sydd huva, ofta vadderad, och inlägg från andra tyger, t.ex. konstläder.

Vårt utbud av herrtröjor kännetecknas av en trendig design som kombineras med den tidlösa klassikern. De dominerande färgerna är svart, brunt, grått och marinblått men det finns också mer uttrycksfulla som rött, turkos eller saftigt grönt. Tack vare ett så stort utbud kan varje man välja den mest lämpliga tröjan för sig själv som får honom att känna sig trendig och bekväm. Varje modell passar perfekt till outfits som har urban och avslappnad karaktär. Tröjor med dragkedja tillför mycket coolhet och en lättsam look, men de med tunna vävar framhäver en mans siluett och ger chic och elegans.

Bolf store har i sitt utbud herrkoftor från olika tillverkare. De bästa märkena är en garanti för komfort och uppmärksamhet på detaljer. De erbjuder också den bästa kvaliteten och trendiga mönster.

pixel