Sportiga jackor

Antal produkter140
Storlek
  • 1-Ubrania
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 3

Om du letar efter en jacka som du kommer att känna dig väldigt bekväm i, men samtidigt ser bra ut, är vårt erbjudande just för dig!

I vårt sortiment hittar du endast moderiktiga sportjackor för damer. Vi såg till att vårt utbud var tillräckligt varierat för att möta alla kunders smaker. Vi erbjuder jackmodeller som finns i olika färger, så du kan välja en jacka i din favoritnyans. För att ytterligare skräddarsy erbjudandet efter våra kunders behov erbjuder vi jackor i olika storlekar. Varje modell finns i storlekar från S till XXL, vilket innebär att varje kvinna kommer att hitta en jacka som passar hennes figur väldigt bra.

Övergångsjackor för kvinnor som finns tillgängliga i vårt erbjudande är gjorda av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot skador. Den stora precisionen i att sy förtjänar också ett erkännande. Sömmarna är mycket starka vilket förhindrar att tyget går sönder under tvätt. Materialets höga pigmentering har en positiv effekt på jackornas livslängd. Färgen tvättas inte ut, tack vare vilken damjackan ser likadan ut även efter flera säsonger av användning.

Se även:

Typer av sportjackor för kvinnor

Den bredaste gruppen av produkter av denna typ är softshell-sportjackor för kvinnor. Det här är funktionella jackor som passar bäst för löpning, vandring i fjällen och andra utomhusaktiviteter. Varje sportjacka i softshell är gjord av polyester, vilket ger tillräckligt skydd mot vinden. Materialet garanterar även adekvat termisk komfort, möjliggör effektiv fukttransport till utsidan, vilket håller huden torr även under de mest krävande övningarna.

I gruppen vårjackor med sportig stil finns även den populära vindjackan. Damsportvindjackor skyddar effektivt kroppen från vinden. Modeller med huva skyddar dessutom huvudet mot obehagliga drag.

I vårt sortiment finns även sportjackor för damer med vinterhuva. Modeller med tjockare stoppning dominerar bland vinterjackor, tack vare vilka de håller kroppen varm. Dessa typer av vinterjackor för kvinnor är perfekta för fysisk aktivitet på vintern, speciellt om du föredrar bergsturer.

Fashionabla färger på sportjackor för kvinnor

Sportjackor för kvinnor i Bolf-erbjudandet finns i de mest fashionabla nyanserna av denna säsong. Den mest populära modellen är den svarta sportjackan för kvinnor, som är den mest universella - den kan kombineras med kläder i olika färger, varför den låter dig skapa en mängd olika outfits. I gruppen av våra produkter hittar du även ett brett urval av blå jackor som gläds åt med intensiteten i färgen, precis som damsportjackan i en energisk röd nyans. Ett intressant förslag av sportjackor är också grå modeller med element i kontrasterande färger - stiliseringar baserade på dessa modeller kommer definitivt att låta dig sticka ut i mängden.

Vad ska man ha på sig sportjackor för kvinnor?

Varje lång sportjacka för kvinnor ser bra ut med leggings och en passande funktionell T-shirt. I denna styling kan du jogga eller stavgång. För personer som föredrar kläder i ett lösare snitt rekommenderar vi att kombinera sportjackor med träningsoveraller. En sådan sportoutfit kommer att vara extremt bekväm och kommer inte att begränsa dina rörelser på något sätt.

På basis av varje jacka som presenteras i denna kategori är det också värt att skapa stiliseringar perfekta för dagligt bruk. Allt du behöver göra är att kombinera jackan med damjeans och sportskor. I detta set kan du gå på vardagsshopping eller en promenad med ditt husdjur.

Hur beställer man sportjackor för kvinnor i Bolf-butiken?

Om du är intresserad av en specifik sportjacka för kvinnor och vill ha den i din garderob, markera bara din storlek (se storlekstabellen för exakt storleksinformation) och lägg produkten i din varukorg. Kom ihåg att fri frakt i vår butik gäller vid köp i min. 999 kr, så vi uppmuntrar dig att lägga större beställningar. Efter att ha slutfört transaktionen ser vi till att paketet når dig så snart som möjligt.

pixel