Underkläder

Antal produkter132
Storlek
  • 1-Ubrania
  • Skarpety
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 3

Herrunderkläder

Herrunderkläder är i första hand ett brett utbud av kalsonger och boxershorts, det vill säga intimunderkläder som du inte kan se dagligen. Herrunderkläder inkluderar även strumpor, T-shirts, samt sportunderkläder och nattkläder.

Typer av herrunderkläder

När det gäller intima underkläder och strumpor är de bekvämaste att bära modeller gjorda av naturliga tyger, som garanterar andningsförmåga och hög användningskomfort. Herrunderkläder i bomull som sitter bra på kroppen – till exempel tighta boxershorts (shorts) – ska vara stretchiga, så det innehåller ofta en inblandning av elastan. I sin tur bör sport- och nattkläder för män dränera svett bra>, så du bör överväga att köpa produkter där bomull kompletteras med polyester.

Torsor – klassiska herrunderkläder

Tills nyligen, i slutet av 1900-talet, var den dominerande typen av herrunderkläder trosor, idag detroniserade av boxare . Trosorna har inga ben och täcker kroppen från lår till midja och avslöjar en del av skinkorna. Idag väljs de oftast under eleganta kostymbyxor och andra tajta byxor. Trosor kan också vara väldigt sexiga herrunderkläder, vilket många kvinnor säkert kommer att hålla med om. De låter dig avslöja en mans sexualitet, så de kan också vara ett bra val i intima situationer.

Boxers – de mest populära underkläderna för män

Den vanligaste typen av herrunderkläder idag är boxershorts. Namnet kommer förstås från shortsen som boxare bär under slagsmål. Långa, voluminösa modeller ger frihet som många män värdesätter, men de behöver definitivt lösa byxor. Något tightare, kortare boxershorts är definitivt mer universella och kan bäras under jeans eller andra byxor av tjockt material.

Strumpor - en viktig del av mäns underkläder

Till skillnad från boxershorts är strumpor den del av herrunderkläder som kan ses dagligen. Därför bör denna oansenliga klädesplagg vara passad till längden och färgen på byxor och skor . Det är väldigt bra om färgmotiven hänvisar till klädselns andra delar.

Älskare av klassikern rekommenderas att matcha färgen på strumpor till byxor och skor. Modiga, eleganta herrar kan experimentera med färgen eller mönstret på strumpor de bär - 2019 är det en trendig och till och med rekommenderad trend. Det får dock inte glömmas bort att sandaler och loafers alltid bärs utan strumpor. Strumpornas längd är också mycket viktig: för sportkläder och byxor med upprullade ben är de kortare bäst, medan för kostymbyxor och eleganta skor behövs längre.

Märkesunderkläder för män i onlinebutiken Bolf

Vårt rika sortiment garanterar ett brett urval av herrunderkläder. I Bolfs webbutik hittar du alla sorters boxershorts i många färger . Det finns släta modeller, med militära och geometriska motiv, och med originalmönster, i lösare eller lite stramare versioner.

Å andra sidan kommer män som föredrar klassiska herrunderkläder att hitta bekväma kalsonger. Märkesunderkläder för män inkluderar även baströjor – med smalare eller bredare axlar och hel rygg eller som i brottarskjortor. Bekväma långärmar med en inblandning av polyester kan också fylla funktionen som nattkläder. I Bolf-butiken kan varje herre enkelt välja de underkläder han behöver, och boxershorts, strumpor, T-shirts och långärmar finns även i multipack .

pixel