Huvtröjor och Sweatshirts

Antal produkter616
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Herr huvtröjor och sweatshirts - ett mångsidigt och elegant inslag i varje mans garderob

Till en början uppskattar män komfort och sedan stil och kvalitet. Första valet för de flesta män är kläder med högsta möjliga komfort. Det perfekta plagget kombinerar emellertid tre faktorer. Huvtröjor och sweatshirts är precis det - bekväma och samtidigt matchande de senaste trenderna. Trots att de har ganska avslappnad och sportig look är det värt för varje modern man att hitta plats i sin garderob för dem även om han föredrar den klassiska elegansen. Sammantaget är mångfalden av design en nyckel till att skapa många olika stilar.

Kort historia om sweatshirts
En modern tröja och huvtröja har dykt upp precis på 1900-talet. Det är värt att titta vidare och lära sig mer om den intressanta historien om en huvtröja, som i början handlade mycket om luvan - den oskiljbara detaljen. En luva har varit välkänd sedan medeltiden eftersom den var en del av en munks kläder. Under de följande århundradena har deras mål inte ändrats - fortfarande en detalj i en munks eller prästuniform. Men det har börjat bäras av människor med annan social status - som en hatt eller en del av en stor kappa. På 1930-talet dök de första designerna av en modern tröja upp. Champion Products designade dem med tanke på idrottsmän och arbetare med blå krage som behövde bekväma ytterkläder och skydd mot kyla. Fördelarna med det uppskattades snabbt och därför skapades en rad varma och bekväma tröjor för skolelever.
Huvtröjorna fick därefter en negativ klang väldigt snabbt. Allt på grund av möjligheten att dölja ansiktet, och som användes av människor från den kriminella världen. Senare blev en luvtröja det mest populära klädesplagget för sådana subkulturer som skejtare, graffitimålare eller rappare. Det är därför idag huvtröjor förknippas med rebella tonåringar och de mest eftertraktade brottslingarna.

Mångsidighet med en avantgardistiskt anda
Moderna modedesigner skapar ständigt nya trender och modifierar ikoniska snitt. För huvtröjor och sweatshirts – där de mest populära är de klassiska – med eller utan dragkedja, men också med en luva. Även den mest klassiska tröjan kan berikas av unika detaljer, ett snyggt snitt eller uttrycksfulla färger. Dessutom kan den vanliga dragkedjan också ersättas med knappar eller snaps. Den andra hänvisar till de ikoniska amerikanska basebolljackorna som ser ut som en lätt jacka, med ribbade manschetter och lätt uppstående krage. Det är det klassiska snittet som älskas av de flesta tonåringar och unga män. En annan intressant idé att uppgradera den vanliga designen av en tröja med en krage av kåpa, som på grund av det karakteristiska snittet ser ut som en löst monterad halsduk. Det lägger lite chic och charm till hela stilen. Intressanta funktioner är också en kort knäppning eller dragkedja som kan sys symmetriskt eller diagonalt - från armhålan till kragen. Huvtröjor och sweatshirts tar mer och mer kredit för de unika tryck och färger som kan vara riktigt imponerande. En blandning av klassisk grå, marinblå eller svart med de trendigaste neonnyanserna ger en slående effekt. Funktioner som djurstema, camo eller sportiga mönster är det bästa erbjudandet för män som tycker om de senaste modetrenderna. För män som inte är rädda för avantgardelösningar kan en intressant idé vara tröjor med trendiga rippningar och glansiga silver- eller guldinsatser, så kallade glittermönster. En snygg look kan också tillhandahållas genom att matcha olika tyger. Huvtröjor och sweatshirts är ofta gjorda av bomull men kan också berikas av eko-läderinsatser i kontrastfärger som dessutom kan quiltas. Modevärldens senaste hit är All Over Print-mönster som trycks på framsidan eller baksidan - som övertryck, tagg eller nummer. En bra idé är att ha en huvtröja eller sweatshirt med skär och märken. Med en sådan tröja finns det en regel att ju fler skär och märken desto bättre.

Bekväm och stylish. Hur ska en trendig huvtröja eller sweatshirt bäras??
För närvarande är de populära och bärs med glädje av många. Man kan uppskatta dem för vardagens komfort och det är därför som huvtröjor ingår i deras styling, medan andra bär dem enbart hemma eller när de utövar sport. Det finns också män som föredrar klassiska och neutrala kläder och de som gillar att understryka sin individuella stil. Oavsett preferenser kan du använda en huvtröja eller sweatshirt att skapa olika och intressanta stilar.
De är det grundläggande elementet i varje streetwear-styling. För att skapa den stora stadens look är det värt att matcha dem med sweatpants. Det bästa valet är en lös passform utan dragkedja men med en justerbar huva. En annan idé för en bekväm outfit med en huvtröja eller en sweatshirt är att matcha den med klassiska jeans och en inte-överdimensionerad topp, en tröja med krage och dekorativa inlägg - knappar eller blixtlås, läderinsatser eller kontrasterande sömmar. Det gör det möjligt att skapa en avslappnad styling perfekt för ett kvällsmöte med vänner eller för en avslappnad hangout. Men det är också passande för arbete om det inte finns någon strikt klädkodsregel i företaget. När det gäller streetwear, en lös passform och avslappnad stil är det ett bra val med intressanta övertryck.
I motsats till vad många tror är herrtröjor och luvtröjor en accepterad idé för en elegant stil. Det är sant att det inte finns någon möjlighet att skapa en typisk chic stil, men det kan vara en del av den perfekta klädseln för en modemedveten man till exempelvis en date. De bästa designarna erbjuder allt mer snygga stilar där de använder huvtröjor och sweatshirts som är långt ifrån mediokra, löst passade kläder med dekorativa detaljer och snittet av avslappnade och trendiga tröjor. Sådana snitt ser bra ut med klassiska jeans eller chinos och eleganta låga skor.

pixel