Klassiska

Antal produkter4
Storlek
Färg
Erbjudande
Fabric
Produkttyp

Vårens ytterkläder är inte bara en mängd olika jackor, utan också snygga kappor där varje man presenterar sig elegant och elegant. Vårrockarna för män som vi presenterar i Bolfs butikserbjudande är kläder av högsta kvalitet. Du hittar modeller i olika färger och stilar. Tack vare detta kommer du att välja den perfekta herrkappan för våren, som kommer att passa dig perfekt och du kommer att må väldigt bra i den. Välj moderiktiga kläder och upptäck vårt utbud av vårkappor för män!

Vårrockar för män - typer

Det finns flera typer av kappor som menas med termen "vårrock för män". Den populäraste rocken på våren är en trenchcoat eller den så kallade trenchcoaten. En karakteristisk egenskap hos denna typ av kappa är ett dubbelknäppt plagg, ett bälte och en bred krage. En annan välkänd modell är den manliga övergångsrocken av polotyp. Denna typ av kappa ser väldigt bra ut i kombination med semiformella kläder, vilket gör den perfekt lämpad för den smarta avslappnade stilen. En produkt som våra kunder ofta frågar om är en marinblå sommarrock för män i en marinblå färg. Det är en mindre formell kappa som fästs med dragkedja och dekorerad med dekorativa knappar. Vi uppmuntrar dig att se denna modell!

Övergångsrockar för män - populära färger

När du bestämmer dig för att köpa en kappa bör du inte bara ta hänsyn till dess snitt utan även färgen. De mest populära sommarrockarna för män är modeller i svart, marinblått och brunt. Dessa eleganta vårrockar för män ser bäst ut i kombination med kostymer. Men män sträcker sig väldigt ofta efter oisolerade rockar i andra nyanser, och kamelsommarens herrrock är särskilt på modet. Den här modellen fungerar utmärkt som en del av smart-casual styling.

Vad ska man ha en "vår-sommar"-rock för män med?

Vårrockar för män i mörka färger som marinblå eller svart bör bäras med kostymer för män - detta är det enda ytterplagget som kommer att fungera för en mycket elegant styling. Situationen är annorlunda när det gäller modeller i kamelfärg eller med rutigt mönster, som ger större frihet att välja andra kläder. Sommarrockar för män i kombination med en semi-formell garderob gör att du kan skapa intressanta stilar perfekta för sådana tillfällen som ett datum eller ett mindre formellt affärsmöte.

Hur köper man sommarrockar för män i Bolf-butiken?

Om du har bestämt dig för en specifik kappamodell, innan du lägger den i varukorgen, välj lämplig storlek (det är värt att använda storlekstabellen). När du slutfört hela beställningen kan du gå vidare till betalningen från korgnivå - där kommer det slutgiltiga köpeskillingen fram. Kom ihåg att när du beställer produkter för mer än 999 kr så är frakten gratis!


VÄRT ATT VETA

Hur väljer man en övergångsrock till figuren?

Om du är en smal och lång person kan du välja en populär trenchcoat - ett bälte knutet i midjan kommer att betona fördelarna med en smal figur. Män med en kraftigare figur bör välja modeller utan att knytas i midjan. Det är här dubbelknäppta kappor fungerar bra.

Vad ska man kombinera en kort elegant vårkappa med?

Korta kappor som når mitt på höften är den minst formella typen av denna typ av ytterplagg. De kan framgångsrikt kombineras med en herrskjorta och jeans om du vill skapa en semi-formell outfit varje dag.

Hur väljer man rätt pälsstorlek?

När du bestämmer dig för att köpa en vårkappa online, kontrollera noga vilken storlek som passar dig. Naturligtvis har varje modell standardmärkningar S, M, L, etc., men det är värt att kontrollera storlekstabellen i detalj. Endast tack vare det kan du välja rätt storlek för din egen figur.

pixel