Skinnjackor

Antal produkter68
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 2

Skinnjackor för kvinnor

Skinnjackor är utan tvekan det tidlösa snittet för dam- och herrmode. Deras historia sträcker sig fram till första världskriget när berömda "bomberjackor" var den oskiljaktiga delen av en pilotuniform. Under årens lopp har skinnjackor inte gått ur modet och tvärtom blivit mer populära och sannolikt att bäras, även av kvinnor. För närvarande är det mest populära snittet och ovanligt feminina så kallade bikerjackor - åtsittande, med en karakteristisk diagonal dragkedja och ofta en extra dekorativ dragkedja eller dubbar som perfekt understryker kvinnors siluett och ger karaktär till hela stylingen. Skinnjackor som dessa kan bäras både med skinnbyxor eller klassiska jeans. Att ha det gör att du kan skapa den unika stylingen och få en uttrycksfull look. Det är dock värt att komma ihåg att det också är det anständiga valet för kvinnor som gillar mer flickaktiga, lättsamma stylingar eftersom både bikerjackor och andra läderjackor för kvinnor framgångsrikt kan matchas med kjolar och klänningar.

Andra klassiska mönster kan vara lika trendiga som en bomberjacka, de kanske har - ett rakt snitt, en ståkrage och en dragkedja. Ett sådant ytterplagg är det perfekta exemplet på en streetwear-stil - magnifik för en fest, ett möte med vänner eller shopping.

Det kan antas att läderjackor för kvinnor aldrig kommer att gå ur mode på grund av deras mångsidighet och tidlösa utseende. Skinnjackor passar varje kvinna oavsett hennes stil och modepreferenser. De understryker silhuetten, lägger till karaktär, kompletterar hela stylingen och det som är viktigast ger dig ordentlig termisk komfort - skyddar mot kylig vind. Det är därför de finns i alla tänkbara versioner, även en vinter. Därför är de ett perfekt val för en sommarkväll och även för kyliga höst- eller tidiga vårdagar. Du kan njuta av att ha en skinnjacka för hela året!

pixel