Med luva

Antal produkter8
Storlek
Färg
Pris
Fabric
Produkttyp

Huvtröjor herr

Huvtröjor är en av de mest fashionabla trenderna inom herrmode eftersom de är bekväma, mångsidiga och samtidigt väldigt snygga. Tröjor som finns tillgängliga i vår webbutik har huvor justerbara med dragsko och sådana som är sydda på ett sådant sätt som inte kräver justering. Vissa av dem är dessutom vadderade från insidan av fleece vilket skapar en unik look. Tyger som användes vid tillverkning av jumprar ger komfort, värme och passar de senaste trenderna. Bomull eller ull med tillägg av viskos, elastan eller akryl gör tröjor inte bara extremt bekväma utan också mycket lämpliga för kroppen och understryker den. Det är också tack vare platt och tunn stickning i vissa tröjor som gör att de sitter bättre på kroppen. Å andra sidan ger huvan skydd under särskilt kyliga, blåsiga och regniga dagar och den extra stoppningen håller den optimala nivån av termisk komfort.

I Bolfs butikserbjudande finns de mest fashionabla snitten av tröjor som kan kännetecknas av intressanta sömmar, andra unika tyginlägg och olika fästmetoder. Några av tröjorna har trendiga axlar i konstläder, armbåge och knappar. Vi erbjuder kläder som fästs med klassiska knappar och dragkedjor men även med träbyglar. Overheadtröjor med huva har en liten halvdragkedja på toppen som ger en fräck look till hela stylingen.

Tröjor för män som finns i Bolf store passar perfekt till de senaste trenderna inom modevärlden. De kan understryka alla mäns styling, jumprar ser särskilt magnifika ut i casual och urban. Du kan bära dem på jobbet, i skolan, träffa vänner eller till och med romantiska promenader med din älskade.

pixel