Tränings T-shirts

Antal produkter16
Storlek
Färg
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Träningsskjortor för män är T-shirts i enfärgade bomull för vissa. Men om du tar sport på allvar är det värt att investera i proffskläder gjorda av funktionsmaterial. På Bolf erbjuder vi svettabsorberande träningst-shirts för män till mycket lägre priser än i en sportbutik.

Träningsskjortor för män - populära färger

Träningströjor finns ofta i ljusa färger. Detta är användbart för utomhussporter där du vill bli sedd av förare. Däremot kan du välja vilken färg som helst på din gymtränings-T-shirt. På Bolf fokuserar vi på dämpade färger, det vill säga svart eller grafit. Vissa träningströjor har klarröda, gula eller gröna inlägg. De sitter under armarna och längs sidsömmarna, så att du kommer att synas när du springer eller cyklar på gatan.

Se även:

Hur väljer man den perfekta träningströjan?

Rätt färg påverkar den estetiska uppfattningen av träningströjan. Väljer du din favorit kan det vara en extra motivation för träning. Rätt storlek och tyg är dock ansvariga för komforten under träningen. T-shirts i bomull är de bästa för dagligt bruk. Men med ansträngande träning blir en bomulls T-shirt snabbt blöt och tung.

En sportblus för män gjord av material som transporterar svett till utsidan blir bättre. De vanligaste är polyester eller polyamid. För att ge dem specifika egenskaper används speciella tekniker och tekniken för vävning. Träningsskjortor för män som finns i Bolf-kollektionen är gjorda av polyester med en inblandning av elastan, så att de passar kroppen perfekt utan att begränsa rörelserna. Svettas du mycket när du idrottar? Tvärtemot vad som ser ut är en ärmlös tränings-T-shirt inte nödvändigtvis en bra idé. Med långvarig ansträngning kan du utveckla skav under armarna. Välj en kortärmad tränings-T-shirt.

Hur beställer jag träningströjor för män i Bolf-butiken?

Utbudet av träningströjor för män på Bolf kommer att uppfylla kraven från både nybörjare och professionella idrottare. Du kommer att få våra kläder till förmånliga priser inte bara under de månader rean varar. Välj storlek på träningströjan för män utifrån "Size Chart" i beskrivningen av varje produkt. Modellerna i vårt utbud finns i storlekar från M till 2XL. Köper du produkter värda 999 kr eller mer är frakten gratis. Vi skickar paketet inom 24 timmar från mottagandet av beställningen, så att du kan sporta i en ny tröja så snart som möjligt.

pixel