Chinoshorts

Antal produkter30
Storlek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Chinoshorts för män är en av de mest mångsidiga sommarshortsen. Andningsbar bomull gör dem till det perfekta valet för varma dagar. Med rätt tillbehör kommer de att låta dig skapa en smart casual outfit, som du inte kommer att göra med andra korta byxor. Bläddra bland chinoshorts för män från Bolf och hitta en modell för alla tillfällen.

Chinoshorts för män - populära färger

Ett stort urval av färger är en stor fördel med kläder på Bolf. Att ha modeller av herrshorts i flera nyanser gör att du har en outfit redo för vardagliga och speciella tillfällen på sommaren. Endast dämpade färger accepteras i smarta avslappnade stilar - svart, grå, marinblå, khaki och grön. Mäns marinblå eller svarta chinoshorts är praktiska eftersom de är mindre mottagliga för fläckar.

Vi har även erbjudanden för män som gillar iögonfallande outfits för sommaren. Du hittar chinoshorts för män i livfulla färger: röd, rosa, himmelsblå, blå och kobolt. De passar perfekt in i atmosfären av sommarfester och den allestädes närvarande livsglädjen.

Se även:

Å andra sidan, för sommarbröllop rekommenderar vi rutiga chinobyxor för män. De kommer att vara perfekta för fester i retro- eller boho-stil, som nyligen har blivit lika vanliga som traditionella bröllop. I vårt erbjudande kommer du också att välja en jacka som andas och en elegant skjorta. Bara skor och outfiten blir komplett!

Vad ska man ha jeansshorts med chino?

Stilar med chinoshorts för män kan vara väldigt olika. Casual chino-shorts kommer att se bra ut med både en vanlig T-shirt och en skjorta. I båda fallen är det värt att komplettera outfiten med ett läderbälte och sneakers eller låga skor.

En populär lösning för sommarkvällar är att bära chinoshorts för män med en T-shirt eller linne och en uppknäppt skjorta. Du behöver inte ge upp mönstren. Satsa på en rutig skjorta eller blommor. Du kan välja en modell med korta ärmar eller kavla upp längre ärmar. Till botten, välj espadrillor eller sneakers.

Hur beställer man chinoshorts för män i Bolf-butiken?

Fick du en akut bröllopsinbjudan? Du kan välja rätt storlek med hjälp av storlekstabellen i produktkortet. Se även andra kläder i vår butik. När värdet på produkterna i varukorgen överstiger 999 kr är leveransen gratis. Utnyttja tillfället och komplettera en snygg garderob inte bara för bröllopet. Varje man hittar produkter för sig själv hos Bolf.

pixel