Jeansjackor

Antal produkter88
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 2

Jansjacka för män är nästan 160 år gammal. Till en början, som de första jeansbyxorna, bars den av amerikanska bönder, arbetare och guldletare. På 1930-talet började kända modehus att introducera billiga jeansjackor i sina kollektioner och 1960 blev jeansjackor en permanent del av herrmodets kanon tack vare dåtidens stora stjärnor. Denimjacka för män, trots en så lång historia, är än i dag ett måste i varje mans garderob, varför den inte kunde saknas i Bolf-butiken. Vi presenterar snygga jeansjackor som är en bra bas för att skapa urbana, ungdomliga och avslappnade stiliseringar. Varje man kommer att känna sig moderiktig och bekväm i denna typ av jacka. Jackorna är gjorda av högkvalitativt material, tack vare vilket de sitter fint på kroppen, inte begränsar rörelsen och är mycket bekväma att bära. Känn komforten av våra jackor på din egen hud och beställ en modell som kommer att framhäva din stil!

Jansjacka herr – typer

De jeansjackor för män som presenteras i vårt sortiment finns i olika färger och stilar. Vi erbjuder alltid moderiktiga blå jackor, men även modeller där jeans har färgats i en mörk nyans av marinblått. Förutom klassiska blå jackor kan du även hitta svarta och vita jackor. Det är verkligen ett erbjudande för män som värdesätter icke-standardiserade klädlösningar. Det bör också noteras att vårt sortiment innehåller jackor med krage och modeller med bomullshuva. Huvjackor är särskilt bra för hösten och tidig vår, eftersom de effektivt skyddar huvudet från kylan. Vi kan också urskilja modeller som hänvisar till rockstilen, ett exempel på dessa är jackor där jeansärmar har ersatts med ekologiskt läder.

Jansjackor för herr – populära färger

Naturligtvis är den blå jeansjackan med luva för män den mest populära, men i det här fallet är valet inte så självklart. Jeansjackor finns i olika nyanser: från blått till marinblått. Modeller med skavsår är också mycket populära, som perfekt matchar de nuvarande trenderna. Den svarta jackan är lika populär som en typisk jeansjacka. Mäns svarta jeansjacka väljs oftast av män som föredrar en stark och uttrycksfull stil. Den vita jackan är ett förslag för älskare av mildare, mer dämpade stiliseringar.

Jansjacka för män – vilka byxor ska man ha till den?

Denimjacka för män kan bäras med nästan alla byxor. Det ser ogynnsamt ut endast i sällskap med typiska, eleganta byxor med veck. Så du kan klä den med andra jeansbyxor och på så sätt skapa den sk. total look eller välj chinos för män. Faktum är att när man skapar styling baserad på en jeansjacka är inte så mycket byxor viktiga, utan andra delar av kläder: en T-shirt, en sweatshirt, en herrtröja och accessoarer - var och en av dem kan skapa en helt annan outfit.< /p>

Jansjacka med huva - vad ska man ha på sig?

Vilka kläder och accessoarer du väljer till din jeansjacka beror på karaktären på den outfit du vill skapa. Om du vill ha en rockig outfit, välj en svart jeansjacka, svarta byxor och en T-shirt i kontrastfärg, absolut enhetlig! Du kan också skapa en sportig outfit varje dag på basis av en denim katana. Allt du behöver göra är att välja en jacka med huva, kombinera den med en herrtröja eller T-shirt och komplettera outfiten med lösa byxor och sportskor.

Hur beställer man jeansjackor för män i Bolf-butiken?

Om du vill beställa en jeansjacka för män från Bolf-butiken måste du först bestämma din storlek. För att välja ett plagg som passar dig perfekt, använd storlekstabellen. När du har lagt till denna och andra produkter i din varukorg kommer du att kunna kontrollera den totala kostnaden för beställningen. Vi uppmuntrar dig att beställa flera produkter samtidigt, för vid köp för minst 999 SEK är leveransen helt gratis!


VÄRT ATT VETA

Hur skapar man en rockig outfit baserad på en svart jeansjacka?

Allt du behöver göra är att välja kläder och accessoarer i samma färg. Så välj svarta byxor (bäst passform) och svarta skor, t.ex. Chelsea stövlar. När du väljer en vit t-shirt för styling kommer du att skapa en intressant kontrast som kommer att göra outfiten rockig, men också väldigt snygg.

Vad ska man ha under en jeansjacka?

Jeansjackan refererar till den sportiga stilen, men passar även perfekt till streetwear-stilen. Kavajens lite nonchalanta karaktär gör att denna typ av ytterplagg inte ser särskilt bra ut med herrskjortor och halveleganta pikétröjor. Välj sport-T-shirts och huvtröjor för män med en jeansjacka.

Hur väljer man en jeansjacka för många år?

Om du vill njuta av en jacka under flera säsonger, oavsett vilka trender som råder, välj den mest klassiska versionen. Självklart pratar vi om en typisk blå jeansjacka. Denna modell har varit på modet i decennier och det finns inget som tyder på att den kommer att förändras. På basis av denna jacka kommer du att skapa tidlösa och alltid moderiktiga stiliseringar.

pixel