Cargo Shorts

Antal produkter70
Storlek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 2

På sommaren dominerar cargoshorts herrgarderoben - inte konstigt: korta ben ger komfort och är luftiga, och ett stort antal fickor skapar en bekväm plats för allt. Du kan hitta intressanta modeller i Bolf-butiken - välj rätt produkt för dig från vårt rika erbjudande.

Cargoshorts för män - populära färger

Cargoshorts för män har ofta ett camouflagemönster, vilket är väldigt praktiskt. Kombinationen av grönt och brunt kommer att fungera både på en tur till skogen och i staden. Om du föredrar en chic stil, välj enfärgade shorts. Herrshorts kan också vara svarta, marinblå eller krämfärgade - i den här versionen kommer de att se bra ut med en rutig skjorta. Typiska cargobyxor har ett löst snitt och breda ben, vilket är anledningen till att de är så bekväma. De passar även till vilken figur som helst. En ytterligare fördel är de rymliga fickorna, ofta utrustade med dragkedja eller tryckknappar - då behöver du inte längre oroa dig för var du ska gömma telefonen, nycklar och plånbok.

Se även:

Korta byxor för män finns i många varianter: de kan vara linne, bomull och polyester, så de torkar snabbare. Varje man kommer också att gilla korta jeansshorts för män, som passar bra till vilken pikétröja eller T-shirt som helst. Vissa modeller har snygga skavsår på framsidan, så de kommer att vara en intressant utmärkande egenskap för din styling.

Vad ska man ha på sig med khaki cargo-shorts och jeansmodeller?

Cargobyxor för män kommer att vara perfekta för sommaren i praktiskt taget alla kombinationer. Den militära stilen, som de refererar till, kan framgångsrikt kombineras med en sport T-shirt och en pikétröja med krage. Vi bär cargoshorts för män med sneakers, sneakers och till och med stövlar. Möjligheterna att matcha detta plagg är oändliga!

Hur beställer jag cargoshorts för män i Bolf-butiken?

Det kan inte bli enklare: du kan handla hos Bolf på vilken enhet som helst med internetåtkomst, och efter att ha betalat för beställningen skickar vi paketet inom 24 timmar. Är du rädd för att handla utan att mäta? Naturligtvis! Vi tillhandahåller en individuell storlekstabell under varje produkt, tack vare vilken du kan vara säker på att kläderna blir i rätt storlek.

I Bolfs sortiment hittar du cargobyxor för män, både korta och långa. Men det är inte allt: vi erbjuder ett brett utbud av produkter och universella klädmodeller, så att du enkelt kan fullborda hela utseendet. Kom ihåg att om din beställning överstiger värdet på 999 kr så står vi för leveranskostnaderna - vi uppmuntrar dig att skapa set!

pixel