Badkläder

Antal produkter42
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Strandkläder för män

När sommaren närmar sig överväger många män att välja rätt badshorts för män. Det är viktigt att välja den bästa skärningen och storleken för din kroppsform, så att du kan känna dig trygg och bekväm på stranden eller i poolen. Mönstret på mäns badkläder är också viktigt. Under flera säsonger ett riktigt måste för sommaren är strandkläder i intensiva färger: neonskyltar, camomönster, stor grafik eller inskriptioner - mode tillåter många djärva varianter.

Hur väljer man badkläder för män?

Att välja rätt badshorts är inte lätt. Badbyxor finns i många stilar. Det bästa valet för stranden är lösa badshorts, midlår eller knälånga. I sin tur kan du välja matchande simshorts för män till simhallen. Det är också mycket viktigt att välja rätt storlek på badkläder så att de inte begränsar rörelsen och samtidigt håller sig stabilt på figuren, även under vattensporter eller intensiv simning.

Boxershorts eller simshorts?

Att välja rätt snitt beror främst på individuella preferenser. Badbyxor som sitter tätt runt kroppen är gjorda för aktiva män som sportar, gillar att simma och ofta går till poolen. Sådana strandkläder betonar perfekt en atletisk figur , men det kommer inte att passa alla. Herrar med en massiv kroppsbyggnad bör välja strandshorts för män med ett lösare snitt, som är utrustade med en passform. Tack vare detta glider inte stammarna av och ger full rörelsefrihet.

Baddräkt för män – vad ska du vara uppmärksam på?

När du väljer en badshorts är det inte bara mönstret och storleken som är viktiga. Välj strandshorts som är gjorda av moderna, slitstarka tyger som torkar snabbt och är resistenta mot vatten och sol. Dessutom måste du också vara uppmärksam på insidan av badbyxorna. I löst sittande modeller är den vanligtvis utrustad med ett bekvämt mesh , vilket gör det bekvämt att bära, även under intensiva sportaktiviteter.

Badshorts – var kan man köpa?

Det största utbudet av badkläder till bra priser hittar du i webbutiker. I Bolf-kollektionen kan du hitta hundratals mönster för badkläder för män, badkläder, men även strandset i många storlekar . För att välja rätt är det värt att följa storlekstabellen som tillhandahålls för varje produkt och innan du köper, mät noggrant omkretsen på höfterna och midjan för att matcha lämplig modell och storlek på badkläderna till kroppsstrukturen.

Moderiktig baddräkt för män

Slutligen är det bra att veta hur man bär badshorts för män för att se snygg ut på stranden eller vid poolen. Det är värt att välja en färgglad t-shirt eller linne med dem, som kommer att komplettera sommarens outfit, och även komma ihåg om skor, t.ex. bekväma flipflops eller sneakers. Det hela kommer att kompletteras med tillbehör i form av en basebollkeps, solglasögon eller en bekväm ryggsäck som rymmer solskyddsmedel, en smartphone eller en kamera.

pixel