Quiltade jackor

Antal produkter424
Storlek
  • 1-Ubrania
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
  • 1
  • från
  • 8

Quiltjackor för män

Quiltad dunjacka för män är ett av de mest universella ytterplaggen. Den har regerat på catwalken i åratal under vårens och höstens övergångssäsonger, men tack vare quiltningstekniken är den även perfekt för vintern. Om din garderob behöver bytas ut, är du på rätt plats: Bolf-kollektionen erbjuder trendiga quiltjackor för alla fyra säsonger.

Quiltade vår- och vinterjackor för män - övergångsjackor för alla väder

Quiltning är en metod som har funnits i århundraden. Mellan de två skikten av material placeras de råvaror som är ansvariga för att ge värme - oftast är det syntetisk isolering eller naturligt dun. Deras vikt beror på typen av produkter - om det ska vara vinterjackor med quiltade män kan vi förvänta oss mer isolering, och vice versa - det blir mindre av det i stilar för vår och höst. Fyllningen rör sig inte tack vare sömmen - quiltningen - och dessutom en bra isolator - luft samlas i de resulterande "kuddarna". Quiltningen håller plagget varmt och isolerar det jämnt från kylan utanför. Quiltade kläder är absolut universella produkter. Du hittar den i Bolf!

Se även:

Quiltjackor för män – vilka modeller kan du hitta i vårt erbjudande?

Quiltade herrjackor från Bolf-kollektionen utmärker sig genom sin mångsidighet och design. Beroende på dina behov hittar du lätta modeller som lämpar sig för vårsolens första strålar eller varma som lämpar sig för vintern. Mäns quiltad vårjacka är oftast tillgänglig i ljusa nyanser, även om vi har förberett många intressanta eleganta föremål för fans av klassiska kläder. Huvan är inte lämplig för formell styling, så du kan välja en produkt med ståkrage, gärna i svart. Letar du efter en klassiker? Marinblå quiltad herrjacka med fickor i klassiska diamanter är ett måste i en herrgarderob.Bomberjackor för män är också bra för vårens fritidskläder. Män i den här typen av jacka utan huva ser avslappnade, men smakfulla ut. Föredrar du sportmodeller? Sportsnittet har oftast en justerbar huva och ärmar med muddar. Den går även att kombinera med en softshell-version - kolla in den!

Vad ska man bära en quiltad herrjacka med - de mest fashionabla kombinationerna

I sportversionen kan den quiltade herrjackan bäras med nästan vad som helst. Vi blir aldrig trötta på jeans, så ta på dig bekväma jeansbyxor och sneakers och glöm inte att ta på dig en klassisk baseballkeps. Gillar du att idrotta utomhus? En lätt quiltad jacka kommer också att fungera bra när du springer eller cyklar. Kombinera den med typiska sportkläder som joggingbyxor och sweatshirts.

Å andra sidan skapar en elegant quiltad herrjacka i en dämpad färg i kombination med en skjorta och en V-ringad tröja fantastiska casual business outfits. Ta på dig chinos och läderderby eller oxfords för att se till att utseendet är 100 % perfekt. Letar du efter ytterplagg till kostym, men rockarna övertygar inte? En svart eller marinblå quiltad herrjacka utan huva med ståkrage är det alternativ som oftast köps av våra kunder. Materialet är sytt med en elegant rutig (diamanter) och påminner om traditionella ridjackor. Om du vill komma ännu närmare originalet, den ursprungliga Husky-jackan (sådana modeller bar den brittiska kungafamiljen själva!), Hos Bolf hittar du quiltjackor med krage och knäppta med tryckknappar. I kombination med en figursydd turtleneck, jeans och ankelboots ser det extremt chic ut.

Hur köper jag en quiltad herrjacka från Bolf-kollektionen?

När det gäller herrjackor kan en felaktig storlek vara till nackdel för den övergripande stylingen. Vi vet att köp online kan innebära risk för misstag - för att undvika misstag har vi inkluderat en individuell tabell med värden under varje produkt och en mätmanual som kommer att skingra alla dina tvivel. Att mäta och köpa produkter via bolf.se bör inte ge dig några svårigheter: att navigera genom vår butik är intuitivt och tydliga budskap guidar dig genom hela processen snabbt och effektivt. Kom ihåg att leverans från 999 SEK är gratis! Vi uppmuntrar dig att ta del av vårt erbjudande.

pixel