Ståkrage

Antal produkter26
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Produkttyp

Herrtröjor med ståkrage

Herrtröja med ståkrage är ett extremt mångsidigt plagg. Du kan bära den både solo med ett par jeans eller i en elegant kombination med en jacka. De kommer att vara ett bra val för män som vill gå ner i vikt, men inte särskilt formella. Kolla in våra Bolf-kragetröjor för män och bli inspirerad!

Herrtröja med stickad krage - en elegant vardagslösning

En herrkofta med ståkrage är ett bra alternativ för kallare dagar. Ett karakteristiskt drag för denna skärning är det stickade tyget och i de flesta fall avsaknaden av en dragkedja längs hela längden. Tröjan dras över huvudet, men en kort dragkedja gör att du kan klä den utan att skada frisyren och riskera att slå av glasögonen. Knäppningen i nacken är också extremt bekväm vid temperaturväxlingar - när det är varmare kan du knäppa upp din tröja, och under de kallare årstiderna behöver du inte bära en halsduk längre. Produkterna som finns i Bolf-erbjudandet finns med dragkedja, knappar eller annan typ av dekorativ finish. Det är en elegant lösning för varje man.

Se även:

Vad ska man ha under en tröja med ståkrage och vad ska man ha den med? Mönster, färger och stilar på herrtröjor med ståkrage

Klassisk herrkofta med ståkrage är en måste-modell i herrgarderoben. Den kan bäras i både formella och informella stilar. Det fungerar bra både på egen hand och i ett lagersystem. Om du bär den under mer formella evenemang, bär den instoppad i byxorna, medan du i mindre formella situationer kan till synes slarvigt dra ut den. Välj också lämplig färg. I de flesta butiker finns stickade tröjor i dämpade färger – du hittar även beprövade färger som grått, svart, grafit, marinblått, vitt eller vinrött. Du hittar även randiga herrtröjor, geometriska mönster och kombinerade tyger.

Hos Bolf kan du köpa varma modeller med inblandning av ull - inkl. moderiktig herrtröja med sjalkrage. När det gäller produkter med ull, på grund av det vanliga snittet, kommer tröjastyling att passa bättre som ytterplagg. I sin tur kan tunnare versioner med dragkedja framgångsrikt bäras under en jacka. Stickat är varmt och smidigt, så det kan bäras i ett lagersystem, till exempel över en T-shirt, piké eller skjorta med krage. Ingenting står i vägen för att bära den här typen av herrtröjor för företagsmöten - byt bara ut casual jeans med chinos och sportsko med derbyskor i läder eller oxfords. Genom att välja rätt accessoarer, byxor och skor kan en herrkofta matchas till praktiskt taget alla kläder och för alla tillfällen.

Herrtröjor med ståkrage - hur beställer man dem i vår butik?

Herrtröjor som erbjuds av vår butik kommer från olika tillverkare, så mät alltid en viss produkt innan du lägger den i korgen. Som jämförelse är tjocka herrtröjor med ståkrage mindre än vanligt: standard XL är L och M motsvarar S. Du behöver dock inte oroa dig för att du missar storleken - vi tillhandahåller alltid en storlekstabell med mätinstruktioner så att du alltid kan vara säker på att du har gjort rätt val. Vi inbjuder dig att handla hos Bolf!

pixel