Randig

Antal produkter1
Färg
Fabric
Produkttyp

Randiga tröjor för män

Det är en myt att de horisontella ränderna på tröjan tillför tyngd och förkortar figuren. Tvärtom! De tvärgående ränderna kan framhäva bröstet och visuellt dela bålen, vilket ger kroppen den önskade symmetrin. Tror du inte på teorin om optiska illusioner? Se själv – utan onödig teoretisering! Kolla in de trendiga randiga tröjorna i Bolf.

Randiga herrtröjor – en modern klassiker

De horisontella ränderna på tröjorna är ett motiv som kan förknippas med våra fäders stilar från 1980-talet – speciellt när det kommer till herrtröjor med ståkrage. Mode säger att det gärna kommer tillbaka och det som för ett år sedan såg ut som passé är nu populärt. Det är inte annorlunda med färgglada randiga tröjor: retro är på modet just nu, och alla färgglada randiga tröjor är nu en hit bland trendsättare på Internet. Du behöver dock inte sträva efter att matcha statistiken till varje pris – du kan medvetet välja en klassiker, men omdefinierad. Med Bolf skapar du moderna stiliseringar, där randiga tröjor spelar en ledande roll.

Se även:

Styling med en randig herrtröja, eller hur bär man den?

Randtröja för män är mycket mer mångsidig än du kanske förväntar dig. Den kan kombineras i både avslappnade och eleganta stiliseringar. Stoppa in den horisontella randiga herrtröjan med marinblå jeans för en avslappnad outfit full av karaktär och personlighet. Ränderna behöver inte placeras horisontellt – en tröja med vertikala ränder i kombination med till exempel en dunjacka ser också bra ut. Om du vill avsluta denna outfit med något mer karaktär, lägg till ett par bruna läderstövlar. Vill du veta hur man gör en randig tröja elegant? Kombinera den med en marinblå jacka och se ut som en riktig gentleman. Föredrar du att skapa en outfit i nautisk stil? Inget svårt! Välj produkter med marinblå, vita och röda ränder. V-ringade herrtröjor kommer att fungera här – kombinerade med till exempel vita chinos och mockasiner. Du hittar alla matchande plagg i vår Bolf onlinebutik.

Vem är en randig herrtröja perfekt för?

Vårt erbjudande är för män i alla åldersgrupper. En färgglad randig tröja väljs oftare av yngre kunder, medan dämpade färger oftast väljs av mogna män. En sak är säker: randiga tröjor passar alla, och tack vare det elastiska materialet passar den perfekt till vilken figur som helst. Kombinationen av ull och akryl är ett utmärkt alternativ även för de kallare månaderna - vi garanterar att du inte fryser!

Hur beställer jag en randig tröja i Bolf-butiken?

Inget enklare: klicka bara på varan du är intresserad av, välj storlek och lägg den i den virtuella korgen. Är du orolig för att köpa utan att mäta? Det finns inget behov - under varje produkt har vi bifogat en individuell storlekstabell med måttinstruktioner. Tack vare detta kan du vara säker på att du inte kommer att göra misstag när du väljer rätt storlek på produkten. Om du fortfarande inte är övertygad om att den randiga herrtröjan är något för dig, klicka på fliken "Instagram shop". Där hittar du intressanta inspirationer och ännu fler produkter i färdiga stilar. Vi uppmuntrar dig att följa våra sociala nätverk: på vår profil hittar du fördelaktiga reklamkampanjer och beprövade stylingsförslag. Vi uppmuntrar dig att ta del av erbjudandet från Bolf-butiken!

pixel