Klockor

Antal produkter5
Färg
Pris
Erbjudande

Herrklockor

Patek Philippe-företaget tillverkade ett specialtillverkat fickur i guld för New York-bankiren Henry Graves i början av 1930-talet. Med tiden har dess värde ökat tills den såldes till en anonym köpare på Genève-auktionen 2014 för rekordstora 24 miljoner dollar.
En klocka blev en elegant pryl som visar en mans prestige, klass och sofistikerade stil. Ett sådant fancy armbandsur är ett perfekt komplement till en mans styling och gör den komplett.
Bolf-klockor är trendiga och kan imponera med rika färger, en intressant design, utmärkta detaljer och den höga kvaliteten på tillverkningen. Varje man, som vill göra intryck med en trendig styling och sofistikerade accessoarer, kommer säkert att hitta den perfekta klockan för sig själv som speglar hans personlighet och understryker hans individuella karaktär.
Det finns ingen universell modell av en klocka som passar både till ett affärsmöte, en kvällsfest och en semester. Det är alltid en bra idé att anpassa elegansnivån till ett specifikt tillfälle. Begränsa dig inte bara till en modell och experimentera med fler modeller som finns tillgängliga i vår butik.
Ett klassiskt armbandsur är ett av få tillåtna tillbehör inom en formell affärsstil. Stylisterna av kändisar rekommenderar att man monterar en klocka på skor och ett läderbälte. Färgerna på kuvertet ska motsvara färgen på bältesspännet eller manschettknapparna.
Bolf-klockor är designade för män som gillar att variera sin casual styling med hjälp av accessoarer. Modellerna med läderremmar eller metallarmband kommer säkerligen att tilltala herrar som uppskattar tidlös klassiker och gillar att sticka ut från mängden. Det finns även tillgängliga moderna och sportiga modeller som har många ytterligare funktioner som är användbara när du tränar sport. Vi erbjuder även modeller som fungerar fantastiskt som ett modernt komplement till vardaglig casual styling.

pixel