Västar med huva

Antal produkter62
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 2

En gilet är ett mycket mångsidigt plagg - det bör definitivt inte förknippas bara med en elegant väst som kan hittas under en jacka. På Bolf besviker vi de vanliga konventionerna och föreslår moderiktiga lösningar - herrvästar med huva.

Huvväst för män - vad kännetecknas den av?

Herrbyxan med huva, populär i många år, har ett avslappnat och sportigt snitt och skyddar perfekt mot kylan. Materialet som en herrväst är gjord av är oftast en typ av tyg som är ogenomtränglig för luft och vatten. Västen är designad för att bibehålla adekvat termisk komfort och skydda mot kall vind och att bli blöt. En herrväst med huva kommer att vara perfekt för vårens och höstens regniga dagar!

Se även:

Varma huvunderkläder för män är en perfekt outfit för män för grillning utanför stan, medan de fiskar, men de är också perfekta för spontana turer runt området. För män som gillar utomhusaktiviteter kommer bland annat en herrväst med huva i kombination med cargobyxor vara perfekt. under fjällturer eller segling.

Vad ska man bära en herrväst med huva till?

Herrvästar med huva ersätter jackor framgångsrikt. Under gilet kan du sätta på dig tjocka bomullströjor eller stickade tröjor, och ett bra komplement till sådan styling kommer att vara jeans eller sportskurna byxor, t.ex. sweatshirts och cargobyxor.

Herrväst med huva är en mycket universell typ av ytterplagg som kan bäras över långärmad bomull, T-shirts, sweatshirts, med jeans eller tygbyxor.

När du väljer rätt modell av en väst med huva bör du inte bara ta hänsyn till individuella preferenser, utan mest av allt är det värt att överväga omständigheterna under vilka outfiten kommer att användas. Gilets i mörka färger, som marinblått, grönt, grått och svart, är perfekta för män som vill förbli osynliga under sin aktivitet. Ärmlösa modeller sydda i ljusa färger är perfekta för bergsklättring och jogging.

Herrvästar med huva - ett brett urval av västar i vår butik

I vår butiks utbud, bland ett brett utbud av stilar och färger, hittar varje man en moderiktig herrväst med huva. Innan du köper kläder på Bolf rekommenderar vi att du kontrollerar måtten, eftersom storlekarna på enskilda tillverkare kan skilja sig något från varandra. Tabeller med dimensioner ingår i beskrivningen av varje produkt för att hjälpa dig hitta rätt modell. Kom ihåg att när du köper kläder till ett minimumvärde av 999 kr är leverans från vår butik alltid gratis och vi skickar inom 24 timmar!

pixel