Quiltade västar

Antal produkter157
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 3

Det kan tyckas som om männens gilets länge har gått i glömska, och dess användning är bara förknippad med fiske eller trädgårdsarbete, men ingenting kan vara längre från sanningen! Huvjacka för män har vuxit i popularitet sedan en modell av quiltat tyg introducerades på marknaden. Se varför du måste ha det!

Quiltad herrväst, en urban klassiker i olika skepnader

För att korrigera, är en quiltad herrväst inte bara ett plagg tillägnat människor som väljer att vara aktiva utomhus. Det är pålitligt och kommer att visa sig i många situationer. Quiltad herrväst i avslappnad eller sportig stil är en viktig del av en mans kläder, särskilt under årets kallare månader. Den bärs vanligtvis med jeans och sweatshirts som ett extra skyddande lager vid fysisk aktivitet, utomhusarbete eller när du rör dig i staden.

Se även:

Vad bör du veta om quiltvästar för män?

Quiltade västar för män skyddar perfekt mot kyla, så de är en bra ersättning för en jacka, särskilt på våren och hösten. Materialet i herrvästen är luft- och vattenavvisande för att skydda kroppen från kall vind och att bli blöt.

Quiltad huvväst för män har exponerade axlar, vilket gör att den inte begränsar rörelsen under fysisk aktivitet, vilket är en stor fördel med dessa produkter. De quiltade giletmodellerna kan kombineras med jeans och sneakers för att skapa en avslappnad look, såväl som sportbyxor och vandringsskor.

För att upprätthålla tillräcklig termisk komfort kan en tröja eller en sporttröja bäras under västen. I denna kombination kommer det att fungera för män som arbetar utomhus, t.ex. i trädgården eller verkstaden. En ytterligare fördel med västen är en avtagbar huva med dragsko, vilket kan vara särskilt användbart i regn. Mäns quiltad väst med träningsbyxor kan visuellt expandera, så om du inte vill lägga till några kilo, kombinera inte dessa två element.

Under kalla höstdagar, såväl som på vintern, kan kroppsvärmare med huv för män till och med bäras över en jacka, vilket ger extra termisk komfort.

Vilka tillfällen passar en quiltad herrväst för?

En quiltad sportväst kommer att fungera bra under all fysisk aktivitet, som jogging, vandring i bergen eller en tur utanför stan med vänner. Det kommer att se bra ut med en sweatshirt eller långärmad t-shirt. Träningsbyxor eller cargobyxor kommer att komplettera den sportiga outfiten.

Vår butik erbjuder ett brett urval av quiltade västar för män. I Bolf-erbjudandet hittar du moderiktiga sportvästar för män i avslappnad stil. Västarna finns i olika färger, de knäpps med dragkedja, har en ståkrage kopplad till luvan eller med möjlighet att ta av luvan.

Du kan välja rätt storlek genom att kontrollera storlekstabellen i beskrivningen av varje modell. Vi har även tagit med reglerna för att mäta kläder. Innan du köper rekommenderar vi att du kontrollerar måtten - storlekarna kan skilja sig något från enskilda tillverkare.

Vid köp av kläder för minst 999 kr är leverans från vår butik gratis och vi skickar inom 24 timmar!

pixel