Övergångsjackor

Antal produkter153
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 3

Pufferjackor för män

Få produkter skriker "varmt" så mycket som en dunjacka. Kom ihåg detta när du behöver kläder som skyddar dig från kylan under årets kallaste månader. Hur stylar man den för att inte se ut som Michelinmannen? Det finns många sätt att bära överdimensionerade pufferjackor och ändå se snygg ut. Bra dunjackor för herr hittar du hos Bolf - kolla vad vi har förberett åt dig!

Vilka dunjackor för män hittar du i vårt erbjudande?

Dunjackor för män är det bästa valet för en kall vinter. Alpinister kommer förmodligen att upptäcka att endast jackor med naturligt dun klarar de mest krävande väderförhållandena. Det ligger mycket sanning i detta påstående, men som i alla fall bör även här några korrigerande ord göras. När det gäller torra och frostiga omgivningar är förekomsten av naturliga dun och fjädrar mest lämplig. Samtidigt upplever vi på vintern i Polen mer och mer typiskt engelskt väder - måttligt varmt och extremt fuktigt. Under sådana förhållanden kommer syntetdun att fungera bättre. Även när den är våt, förlorar denna fyllning inte sina termiska egenskaper. Till skillnad från den naturliga dunjackan kan den syntetfyllda jackan tvättas hemma.

Se även:

På Bolf fokuserar vi på funktionalitet och prisvärdhet. De eleganta dunjackorna för män som du kan hitta i vår butik är slitstarka och lätta att rengöra, eftersom vi vet att detta är kläder som bärs intensivt under vintermånaderna. Behöver du en höstjacka för män? Kolla in tunna dunjackor som har ett tunnare lager av isolering, men som ändå är fullt effektiva på kalla dagar. De garanterar god andningsförmåga utan att förlora funktionalitet.

Ett stort urval av dunjackor för män – de mest fashionabla färgerna och snitten

Ett praktiskt element, utan vilket det är svårt att föreställa sig en dunjacka för män, är en huva. I kombination med en mössa och en halsduk skapar den den bästa barriären mot kyla och vind. Om du gillar att experimentera, välj produkter med päls eller fårskinn. De finns oftast i parkajackor som har varit på modet i många säsonger. Deras praktiska funktioner inkluderar också ett slitstarkt, modernt snitt, som är perfekt för en energisk promenad i parken eller för vandring i bergen på vintern. Tack vare användningen av päls, även på insidan, glömmer du snabbt kylan.

Föredrar du kläder i en lite mer sportig ton? Bland jackorna från Bolf-kollektionen hittar du dunmodeller med horisontella sömmar i trendiga färger och mönster: rött, oliv, kamel, indigo och många andra. I en modern mans garderob är den här säsongen ett måste för dunjackor med metallglans - de i svart och grönt i bensinens nyans är en riktig triumf.

Hur moderiktigt att bära en dunjacka för män?

Från skidbackarna, genom en weekendresa till landsbygden, till den urbana djungeln - vinterjackor för män är en del av garderoben, utan vilken det är svårt att föreställa sig vardagliga aktiviteter. Det starka inflytandet från athleisure-trenden har gjort dem till ett absolut universellt plagg idag, som vi gärna kombinerar med många kläder, även de som verkar vara omatchade. Kom dock ihåg att dunjackor för män med huva, vanligtvis känd som dunjackor, är bäst för dagligt bruk.

Fantastiska parkas kommer i sin tur att ge dig komfort när du vill se mer avslappnad ut - dessa dunjackor kan vara eleganta! De är så rymliga att de kan passa även en ledig jacka under. När du vill se lite mer chic ut i en parkas, använd dragsko för att forma midjan något för en mer uttrycksfull siluett. Bär läderskor istället för sneakers och chinos istället för träningsbyxor. Du kan bära en vit skjorta med två knappar under jackan. Kom också ihåg att inte stoppa i fickorna och lägg till trendiga tillbehör som ett läderbälte, designerklocka, etc.

Beställ dunjacka för män – hur gör man det i Bolf?

Butiken denley.pl erbjuder kläder från många tillverkare, så du bör inte påverkas av storleken på etiketten eller de kläder du vanligtvis bär. Vi uppmuntrar våra kunder att läsa storlekstabellen i detalj, som vi tillhandahåller varje gång i beskrivningen av en given produkt. Mät kläderna platt, utan att sträcka sig, och undvik att mäta dig själv – först då kan du vara säker på att du köper rätt storlek. Om du har lagt en produkt i din varukorg är du bara några steg från din drömjacka. Välj fraktsätt och betala för beställningen. Alla jackor finns till förmånliga priser och leverans från 100 EUR är alltid gratis. Tveka inte och kolla in lätta dunjackor för män från Bolf-kollektionen idag!

pixel