Regnjackor

Antal produkter53
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa

Regnjackor för män

Vädret kan vara nyckfullt: vi har redan vant oss vid relativt milda vintrar med regn istället för snö, byiga vindar, rasande stormar och oväntade förändringar i auran. Man kan säga att vädret här är riktigt engelskt - och i så fall är en bra regnjacka för män med huva viktigt! Kolla in vad Bolf har förberett åt dig.

Regnjackor för män - vilka typer kan du hitta i vårt erbjudande?

Kan du föreställa dig ett annat regnskydd än softshsell? Inte vi heller, så i vårt erbjudande hittar du det bredaste urvalet av softshell-regnrockar för män. Dessa andningsbara herrjackor behöver ingen introduktion. De fungerar särskilt bra för entusiaster av sportaktiviteter. De är motståndskraftiga mot måttligt regn (de är ofta utrustade med ett extra membran som skyddar mot långvarig fukt), de skyddar mot vinden, de har tejpade fickor som extra skydd och materialet är flexibelt så det anpassar sig perfekt till figuren och kraftfulla rörelser. Andningsförmåga är grunden för all idrottsaktivitet, och när du inte drar dig för att träna i regnet är vattentätningen också en faktor. Regnjackor för män med softshsell-membran är perfekta för denna fråga!

Se även:

Modeller av softshelljackor för män, förutom andningsförmåga, har en annan fördel: de är lätt isolerade, vilket beror på materialets tvåskiktsstruktur. De skyddas från fukt av ett ytterskikt av polyester; inuti finns det dock en mjuk fleeceisolering. Detta gör softshells perfekta som turistregnjackor för män för alla årstider – med rätt bottenlager även för nyckfull vinter med regn.

De mest fashionabla regnjackorna för män - universella softshsell-jackor och tunna vindjackor

Uppskattar du funktionaliteten hos softshell och vill helst inte skiljas från den? Designen på dessa jackor är mycket suggestiv och är tydligt förknippad med en sportig stil. Samtidigt är svarta enfärgade modeller utan ljusa inlägg och ytbehandlingar bra som korta regnrockar för män för styling i en lite mer formell ton. Softshells, till skillnad från till exempel eleganta kappor, har en huva som effektivt skyddar dig från regn när du inte har ett paraply till hands. Vissa av våra produkter har till och med en 3D-huva med visir. Detta är ett extra skydd av ansikte och ögon mot ihållande regn och ovärderligt stöd för glasögon.

Om du däremot letar efter något tunnare för ett plötsligt avbrott i vädret är det en bra idé att alltid ha en tunn herrregnjacka till hands. I vår butik hittar du den i två versioner: med en klassisk dragkedja ner till botten, samt en moderiktig anorak - med en halv dragkedja och en karaktäristisk ficka. Den här typen av kläder kännetecknas av ett tunt material, varför den är perfekt som mövergångsjacka för män för vår och höst. En herrgarderob klarar sig inte utan den, speciellt om du åker på en backpackerresa. Storleken är kompakt så du behöver inte oroa dig för att ta upp värdefullt utrymme.

Hur väljer man den perfekta regnjackan för män på Bolf?

Genom att känna till alla fördelar med mångsidiga softshells och kompakta vindjackor för män är det dags att handla. Tänk på att leverans hos Bolf från 999 kr är gratis. Välj den perfekta modellen bland hundratals förslag från vårt varumärke. Innan du lägger jackan i den virtuella korgen, justera dock rätt storlek. Du hittar mätreglerna och en individuell tabell med värden under varje produkt, så att du kan vara säker: du kommer inte att göra fel. Vi inbjuder dig att handla!

pixel