Övergångskappor

Antal produkter37
Storlek
Färg
Pris
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Kvinnors övergångsrock är ett obligatoriskt inslag i eleganta vår- och höststiliseringar. Men du kan också bära den med lösare outfits. Hos Bolf hittar du universella ytterkläder som passar för alla tillfällen. Välj din drömkappa!

Övergångsrock för kvinnor - perfekt för vår och höst

Övergångsrockar har den största fördelen - du kan bära dem på våren och hösten. I Polen varar inte vårvädret längst, så det är bäst att leta efter en modell för höstdagar. På Bolf erbjuder vi höstkappor för kvinnor av ull och polyester som håller dig varm även i början av vintern. En övergångsrock med huva skyddar dig från höstens skyfall.

Vilka modeller passar även till våren? Här hittar du moderiktiga damrockar i hipsterstil som påminner om rutiga flanellskjortor. När solen kommer fram bakom molnen gillar vi att bära fler färger. Därför har vi förberett korta övergångsrockar för kvinnor i olika nyanser - grönt, rosa och blått för våra kunder. Om du föredrar dämpade färger väntar en svart, kamel, beige eller ecru trenchcoat på dig.

Se även:

Vi har även ett brett utbud för eleganta kvinnor. Våra vårrockar för kvinnor kombinerar praktiska och estetiska egenskaper. Vädret kan vara omväxlande på våren och hösten. Den vackraste övergångsrocken för kvinnor gör inte mycket om den inte skyddar mot vind och regn. Det är därför på Bolf trenchcoats-jackorna är gjorda av vattentäta material och har en huva.

Vi hyser inga tvivel om att du i vårt erbjudande kommer att hitta den perfekta skärningen av en övergångsrock. Vi har midjelånga, mitten av låret och knälånga modeller. Vissa knäpps med tryckknappar, andra med eleganta knappar, och andra knyts i midjan med ett skärp. Valet av färger är också imponerande.

Övergångsrock för kvinnor - vad ska man kombinera med?

Det finns en övertygelse om att kvinnors övergångsrockar endast passar officiella stiliseringar. Vårt erbjudande visar något annat. En kort vårkappa för kvinnor med skjorta eller knuten i midjan passar lika bra till sport- och hipsteroutfits. Kombinera den med mom jeans, en oversized T-shirt och bekväma sneakers.

Vilka höstrockar för damer passar bra till kjolar? Det beror på längden på klänningen eller kjolen. Om det är vristen eller mitten av vaden, sätt på en kort övergångsrock för kvinnor. Midjebältet kommer att hålla din siluett proportionell.

Kortare kjolar täcks bäst med en kappa helt. Varmare dagar kan den förbli uppknäppt. Bär en kort klänning och höga klackar på festen. Hur är det med påläggen? Välj en clutchväska med kedja och bredbrättad hatt.

Övergångsrockar för kvinnor ser fantastiska ut med träningsbyxor. Athleisure-stil är just nu på modet, där kombinationer av sportiga och eleganta element står på agendan. Kombinera en vårtrenchcoat eller skjortjacka för kvinnor med träningsbyxor, en boxerblus och sneakers med tjocka sulor.

Hur justerar man övergångsrocken och beställer den i vår butik?

Vissa vårrockar för kvinnor i Bolf-butiken har en, universell storlek, medan andra finns i storlekar från S till 2XL. Du kan justera övergångsrocken perfekt genom att kontrollera måtten i storlekstabellen som finns på kortet för varje produkt.

När du har gjort ditt val, lägg till omslaget i din varukorg. Leveransen är fri om köpesumman överstiger 999 kr. Slutligen, fyll i dina personliga uppgifter, slutför transaktionen och se efter paket.

pixel