Produkt färger och storlekar

PRODUKT FÄRGER OCH STORLEKAR

Produkt färger

Bolf Sp. z o.o. is the sole owner of all pictures. We do not allow to use, spread or distribute them without our consent.

Bolf.se gör alltid allt för att förse dig med de mest professionella produktbilderna. Vår egen fotostudio tar de högsta kvalitén på bilderna. Vi använder professionell foto och blixtutrustning.

Vi prioiriterar att ge dig de mest realistiska och verkligehetstrogna produktfärgerna. Vi kan dock inte styra resultatet av individuella inställningar på monitor och skärmar. LCD-Skärmar har vanligen en mycket ljus och levande skärm.

Bolf Sp. Zoo. är ensam ägare till alla bilder. Vi tillåter inte att använda, sprida eller distribuera dem utan vårt medgivande.


Produktstorlekar

Vi utbud omfattar över 7000 produkter. Varje tillverkare har olika storlekar. Vi rekommenderar starkt att du kollar produktens storlekstabell för att välja rätt storlek.

Vi mäter våra produkter platt utan att sträckas, knäppas eller dras med dragkedja. För att välja rätt storlek föreslår vi att du jämför måtten på vår produkt med måtten på dina bäst passande klöder.

Vi mäter endast en vara i agiven storlek från modellen så små skillnader i måtten kan förekomma (tolerans +/- 3cm)


pixel