Polotröjor

Antal produkter45
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp

Även om mäns turtleneck dök upp på klädmarknaden under artonhundratalet, uppskattas den fortfarande inte bara för sin funktionalitet utan också för estetiska värden. På grund av dess egenskaper sträcker sig män mest villigt efter denna typ av kläder under höst- och vinterperioden. En speciell typ av krage som fäster på halsen gör att turtleneck effektivt skyddar den från kylan. Butiken Bolf erbjuder varma polotröjor för män gjorda av tjock ull, men du kan även hitta en tunn polotröja för män perfekt för varmare höstkvällar. Vi såg till att varje modell finns i flera färger, så vi är säkra på att varje man här kommer att hitta den herrtröja han letar efter just nu. Se gärna erbjudandet!

Turtlenecks för män - typer

I vårt erbjudande hittar du typiska turtlenecks med hög krage, som kommer att visa sig under de kallaste dagarna. En annan typ av tröja är en höghalsat tröja för män, där pannbandet-kragen når mitten av halsen. Denna modell kan bäras ensam, men den kan också kombineras med andra klädesplagg.

Vilken turtleneck för män under jackan?

Män skapar väldigt ofta semi-formella stiliseringar baserade på golf och jackor, men det är värt att veta att inte alla golf ser bra ut i en sådan kombination. Under jackan ser mäns svarta turtleneck bäst ut, vilket passar perfekt till figuren, så det är värt att välja tunna modeller gjorda av bomull och blandning av andra elastiska material.

Herrtröjor med polokrage - populära färger

Även om svart turtleneck är det vanligaste valet för män, är modeller i andra färger lika populära. Män väljer ivrigt den vinröda turtleneck för män, som i kombination med en snygg jacka ser lika bra ut som sin svarta motsvarighet. Ett intressant förslag är också vit turtleneck för män, som oftast kombineras med lätta ylletröjor och låter dig skapa originella vinterstiliseringar.

Se även:

Vad ska man ha eleganta turtlenecks för män med?

Fashionabla turtlenecks för män ser bäst ut i semi-formella stiliseringar, där basen är en snygg herrkavaj. I det här fallet är det värt att uppmärksamma kvaliteten på de utvalda produkterna. Mäns turtleneck bör vara gjord av material av god kvalitet för att korrekt visa styrkorna i figuren. Kollektionen med turtleneck som erbjuds av vår butik är ett brett utbud av tröjor gjorda av bomull, ull eller elastan. Bland dem hittar du turtlenecks som kan bäras inte bara med en jacka, utan också på egen hand, så att du kommer att kunna skapa moderiktig styling varje dag.

Hur beställer man tröjor med polokrage för män i Bolf-butiken?

Kom ihåg att inte köpa en tröja utan att först kontrollera måtten på polokragen - storlekstabellen hjälper dig att bestämma storleken. Efter att ha valt lämplig modell av tröjan, lägg till den i korgen, där du kommer att kunna kontrollera den totala kostnaden för beställningen. Om du beställer varorna för minst 999 kr så kommer leveransen inte att kosta dig något!


VÄRT ATT VETA

Hur matchar man golf efter din kroppsform?

Tunna turtlenecks som anpassar sig efter figuren bör nås av män med en atletisk kroppsbyggnad. För män som vill gömma några extra centimeter i midjan är det värt att sträcka sig efter modeller av ull som inte sitter tätt runt kroppen.

Varför är det värt att välja svart golf?

Svart turtleneck av alla tröjor av denna typ är den mest universella. Det kan vara grunden för en semi-formell look med en jacka, men den kan också bäras på egen hand varje dag.

Kan turtleneck bäras med en annan tröja?

Tunna polokragar i bomull kan kombineras med andra klädesplagg, t.ex. med herrtröjor i ylle. Dessa två klädesplagg bör referera till varandra när det gäller färger. En mörkfärgad turtleneck bör matchas med en mörk tröja, och detsamma bör göras i fallet med ljusa kläder.

pixel