Quiltade jackor

Antal produkter297
Storlek
Färg
Pris
Erbjudande
Fabric
Mönster
passa
Produkttyp
  • 1
  • från
  • 5

Quiltade jackor för kvinnor kan bäras i sport och smarta vardagliga stilar. Under flera säsonger har modet pågått för att ändra sin ursprungliga, avslappnade karaktär. Även om kviltjackor för kvinnor har funnits länge, är deras popularitet nu på topp. Håll dig uppdaterad med trenden med Bolf vinter- och vinterjackor!

Quiltjackor för kvinnor - för vår, vinter och höst

Övergångsjackor med vadderade jackor för kvinnor är ett köp som kommer att tjäna dig i flera år. Deras fördel är att de kan bäras på våren och hösten. Trenderna förändras inte tillräckligt snabbt för att en kviltad jacka för kvinnor som köptes i början av året skulle gå ur stil några månader senare.

Abland övergångsmodellerna kommer du säkert att bli överraskad av ett brett utbud av färger, inte bara grundläggande. Du hittar ovanliga quiltade höstjackor för dam med glänsande material i nyanser av silver, marinblått eller flaskgrönt. Du kan välja olika typer av kragar: med ståkrage eller praktisk huva. Quiltning finns också i olika konfigurationer - de kan vara i form av diamanter, rektanglar eller sofistikerade vågformer.

Situationen är liknande med vinterplagg. Varje tillverkare vet att få människor köper en ny jacka eller kappa varje år. Det är därför på Bolf kviltade vinterjackor finns i många stilar, storlekar och kombinationer. Du hittar kortare och längre modeller i dämpade och levande färger. Vi erbjuder långa eleganta kviltjackor för kvinnor stiliserade som kappor i dämpade färger (inklusive svart och beige). Vi har även mönster med mönster, t.ex. houndstooth.

Se även:

Var uppmärksam på detaljer och välj ett snitt som är anpassat till din figur. Vi har moderiktiga kviltjackor med midjeband, perfekta för damer som gillar att framhäva sina feminina former. Oversize boxmodeller kommer att vara perfekta för tjejer som föredrar hipsterstilen. Plus ett brett urval av olika kragar och huvor - större, mindre, med eller utan päls.

Varför ska du ha en kviltad jacka för kvinnor i din garderob

Förutom sitt estetiska värde är kviltjackor för kvinnor också extremt praktiska. Du behöver inte bära vindjacka eller parkas för att säkerställa att du är tillräckligt skyddad mot vind och regn. Det räcker med att kolla in kviltade höstjackor för kvinnor i versioner med huva.

Lätt vadderade jackor för kvinnor är också perfekta för resor. De tar inte mycket plats i bagaget eller ökar dess vikt, och när de bärs säkerställer de största komforten. Mångsidigheten hos quiltade modeller gör att du kan skapa sportiga och eleganta stiliseringar med deras deltagande. I det första fallet är allt du behöver göra att kombinera en kviltad jacka för kvinnor och leggings. Ta på dig sneakers eller sneakers.

Tror du inte att fashionabla kviltjackor för kvinnor och eleganta kläder kan gå bra ihop? Kolla in några modebloggar och du kommer att se dessa typer av modeller tillsammans med klänningar och kjolar. Vissa bloggare bär höga klackar med dem. Efter att ha granskat några trendsidor kommer reglerna för att kombinera lättviktsjackor för kvinnor och formella outfits inte längre låta som svart magi för dig.

Ta en titt på vinterjackorna vi erbjuder. Du kan bära dem även för stora evenemang utan några bekymmer. Bältet i midjan gör att du kan behålla en feminin form och elegant chic. De kommer att göra dig mycket varmare än i en klassisk ullkappa med knappar. En ytterligare fördel är huvan - i vissa modeller med justerbar stängning.

Tunna quiltjackor för kvinnor är också lämpliga för utomhussporter. Om så är fallet är det bäst att bära ett kort, lätt snitt med huva. Om du springer eller cyklar i mörkret rekommenderar vi jackor i klara färger – gult, vitt eller orange. Detta kommer att göra dig mer synlig på vägen.

Hur beställer jag en perfekt passande kviltjacka för kvinnor i Bolf-butiken?

Fördelen med onlineshopping är ett stort urval av produkter i olika stilar. Hos Bolf hittar du hundratals kläder som gör att du kan skapa tusentals stilar. Det är svårt att hitta ett mer omfattande utbud av lätta kviltjackor för kvinnor på ett och samma ställe. En ytterligare fördel är de låga priserna och korta väntetiden för försändelsen. Om ditt beställningsvärde är över 999 kr är leveransen gratis.

Hur väljer man rätt storlek på en kviltad damjacka? "Mätprinciperna" under bilderna på varje produkt hjälper dig med detta. När du har tagit bort måtten på ditt plagg, jämför dem med uppgifterna i "Storlekstabellen". Våra jackor sträcker sig från S till 2XL så att varje kvinna kan hitta sin drömmodell.

pixel