Kostnad och leveranssätt

GRATIS FRAKT FRÅN 999 SEKEfter att du har lagt dina varor i varukorgen och din betalning har blivit registrerad på vårt konto kommer din beställning att bli slutförd och förberedd för frakt. Fraktkostnaden inom EU finns nedan, den gäller oavsett hur manga varor du har köpt. Totalt pris inkluderar både varornas pris och fraktkostnaden.

Därefter hämtas ditt paket av Postnord. Den uppskattade leveranstiden är upp till 7 arbetsdagar. Om du inte har mottagit ditt paket inom 7 arbetsdagar, vänligen kontakta oss så undersöker vi vad som har hänt. Du kan även spåra ditt paket genom att använda spårningstjänsten och där ange spårningsnumret.

När paketet kommer till ert lokala Postnord ombud så kommer ni få en SMS avisering om att paketet finns att hämta ut, observera att paketet ligger kvar hos ombudet i 7 dagar och efter 7 dagar kommer att gå i retur till oss.

Paket skickas enbart ut arbetsdagar (mån – fre). Alla paket är försäkrade.

Paket som inte hämtas ut (ej uthämtade paket)
Om du inte hämtar ut ditt paket hos utlämningsstället, går det i retur till oss. Detsamma gäller om du har angivit fel adress i din beställning. I de fall du inte hämtar ut beställt paket tar vi ut en avgift på 250 kr. Avgiften avser frakt och omkostnader som uppstår vid dessa paket. Avgiften dras från din återbetalning.

  • SVERIGE59 SEK
pixel