4277
bolf.se

Kostnad och leveranssätt

GRATIS FRAKT FRÅN 999 SEKEfter att du har lagt dina varor i varukorgen och din betalning har blivit registrerad på vårt konto kommer din beställning att bli slutförd och förberedd för frakt. Fraktkostnaden inom EU finns nedan, den gäller oavsett hur manga varor du har köpt. Totalt pris inkluderar både varornas pris och fraktkostnaden.

Därefter hämtas ditt paket av Postnord. Den uppskattade leveranstiden är upp till 7 arbetsdagar. Om du inte har mottagit ditt paket inom 7 arbetsdagar, vänligen kontakta oss så undersöker vi vad som har hänt. Du kan även spåra ditt paket genom att använda spårningstjänsten och där ange spårningsnumret.

Innan Postnord levererar paketet till dig kommer du att bli kontaktad av dem. Om de inte kan leverera paketet direkt hem till dig kommer de att lämna det på ett utlämningsställe nära dig. Du kommer att få ett meddelande och kan därefter hämta ut paketet själv. Om du av någon anledning inte kan hämta ut paketet inom 14 dagar kommer paketet skickas tillbaka till oss och kan skickas ut igen.

Paket skickas enbart ut arbetsdagar (mån – fre). Alla paket är försäkrade.

  • SVERIGE59 SEK
pixel